Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://karamanozelegitimuygulama1kademe.meb.k12.tr
Adres : ELMAŞEHİR MAH. MALAZGİRT CAD. NO: 10K MERKEZ / KARAMAN
VİZYON : Özel Eğitime gereksinim duyan zihinsel engelli çocukların eğitim ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak ve eğitim kalitesini yükseltmek,öğrencilerimizi ilerleyen yaşamlarında kendi kendilerine yetebilir hale getirmek ve sosyal yaşama ayak uydurmalarını sağlamak, bu alanda okullaşma oranını arttırıp parmakla gösterilen tüm Türkiye’nin imrendiği, bir numaralı okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimiz bağımsız yaşam becerilerini kazanmış sosyal bireyler olacaktır. Öğrencilerimiz; gösterebileceği en yüksek performansla kendini ifade edebilme yeteneğine sahip olacaklardır. Öğrencilerimiz; zihinsel, duygusal ve bedensel yönden dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişecektir. Öğrencilerimizin günlük yaşamlarında daha aktif ve mutlu yaşayabilmeleri için akademik bilginin yanında sanat ve kültürel faaliyetlerle toplumsal yaşama katılmalarını sağlayacak etkinlikler artırılacaktır. Öğrencilerimizin bağımlılığını en aza indiren, engeli nedeniyle tüketici konumdayken üretici konumuna geçen bireyin kendine güvenin artması ve hizmet sunması için ortamlar yaratılacaktır. Böylece ayrımcılıktan uzak, kalkınmanın temeli olan insan kaynağının gelişmesine katkıda bulunacak engelli bireyin hak ve özgürlüklerine, sosyal güvencesine sahip çıkacak bir toplum yaratılacaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:15 te başlar 14:15 te biter.
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Otogar ve çarşıdan minibüs ve otobüsle ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Mehmet Akif Ersoy Mah. 960. sok.No:24 Babaoğlu Camii Karşısı 70100/ KARAMAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karaman / Merkez
Kontenjan Bilgileri :